Диџеј Хитмен

Позади псевдонимот Диџеј Хитмен или сегашен Диџеј (AK47) се крие кочанчанецот Тоше Иванов.

Во почетокот на 90-тите години од 20-от век, работи како музички водител на Македонската Телевизија и во скопската радио станица „Мега ФМ“.