Вретено

појаснителна страница на Википедија

Вретено може да се однесува на[1]:

Наводи

уреди
  1. Велковска, Снежана; Конески, Кирил (2003). Толковен речник на македонскиот јазик. I. Скопје: Институт за македонски јазик„Крсте Мисирков“. стр. 309. ISBN 9989-640-49-1.