Википедија:Вики Клуб Штип

ВикиПроект
„Вики Клуб“
Wiki Club Štip.svg
Glam Macedonia.svg
Wikipedia-logo-v2.svg

Вики Клуб во Штип започнува со својата работа на 28 септември 2018 година.

 • Термин: по договор
 • Место: СОУ „Коле Нехтенин“
 • Лица за контакт: Јованка Шалева
 • Еднаш месечно ќе се доделуваат награди за најактивните членови.
 • Членувањето е бесплатно

Пријавување на учеснициУреди

Ако сте учесник во овој Вики Клуб, тука додајте го своето име користејќи четири тилди (~~~~)

СписокУреди

 1. - IveticD (разговор) 12:29, 4 февруари 2020 (CET)
 2. - Luka40t (разговор) 12:32, 4 февруари 2020 (CET)
 3. - Angel40M (разговор) 12:33, 4 февруари 2020 (CET)
 4. - A.Gacov (разговор) 12:35, 4 февруари 2020 (CET)
 5. - Alpaj (разговор) 12:37, 4 февруари 2020 (CET)
 6. - Andovv14 (разговор) 12:39, 4 февруари 2020 (CET)
 7. - Баже (разговор) 12:42, 4 февруари 2020 (CET)
 8. - Jakimce (разговор) 12:43, 4 февруари 2020 (CET)
 9. - DrasDoncevski (разговор) 12:45, 4 февруари 2020 (CET)
 10. - Бојанаа (разговор) 12:47, 4 февруари 2020 (CET)
 11. - Arsonnsuicide (разговор) 12:48, 4 февруари 2020 (CET)
 12. - Caskata (разговор) 12:53, 4 февруари 2020 (CET)
 13. - Ristic Srnata (разговор) 12:55, 4 февруари 2020 (CET)
 14. - Hristovvv (разговор) 12:57, 4 февруари 2020 (CET)
 15. - LeoPosDaVinci (разговор) 12:58, 4 февруари 2020 (CET)
 16. - Bobby933 (разговор) 12:59, 4 февруари 2020 (CET)
 17. - Gorgievski47 (разговор) 13:01, 4 февруари 2020 (CET)
 18. - MalinovF (разговор) 13:03, 4 февруари 2020 (CET)
 19. - IvI420 (разговор) 13:06, 4 февруари 2020 (CET)
 20. - Eli.naneva (разговор) 06:55, 7 февруари 2020 (CET)
 21. Дарко Стаменов (разговор) 15:27, 7 февруари 2020 (CET)
 22. - Martina.560 (разговор) 19:18, 10 февруари 2020 (CET)