Википедија:Вики Клуб Струга

ВикиПроект
„Вики Клуб“

Вики Клуб во Струга започна со својата работа на 30 мај 2019 година.

  • Термин:
  • Место: СОУ „Нико Нестор“
  • Лица за контакт: Нели Најдоска-Василевска и NatasaNedanoska
  • Еднаш месечно ќе се доделуваат награди за најактивните членови.
  • Членувањето е бесплатно

Пријавување на учесници уреди

Ако сте учесник во овој Вики Клуб, тука додајте го своето име користејќи четири тилди (~~~~)

Список уреди

  1. -