Википедија:Вики Клуб Кочани

ВикиПроект
„Вики Клуб“


Вики Клуб во Кочани започна со својата работа на 10 март 2023 година.

 • Термин: по договор со лицето за контакт
 • Место: Основно училиште „Никола Карев“
 • Лице за контакт: Љупка Стојменова
 • Членувањето е бесплатно

Пријавување на учесници уреди

Ако сте учесник во овој Вики Клуб, тука додајте го своето име користејќи четири тилди (~~~~)

Список уреди

 1. - Stefan Vasilev16 (разговор) 11:10, 10 март 2023 (CET)[одговори]
 2. - Georgi Todorov19 (разговор) 11:42, 10 март 2023 (CET)[одговори]
 3. - Makasim Gjorgjov (разговор) 11:48, 10 март 2023 (CET)[одговори]
 4. - Saraa Donevaa (разговор) 11:50, 10 март 2023 (CET))[одговори]
 5. - Kristijan Blazeski 258 (разговор) 11:52, 10 март 2023 (CET)[одговори]
 6. - Daria Zaharieva (разговор) 11:56, 10 март 2023 (CET)[одговори]
 7. - Iva Jovanova12 (разговор) 11:59, 10 март 2023 (CET)[одговори]
 8. - Marko Trendov (разговор) 12:02, 10 март 2023 (CET)[одговори]
 9. - Maksim Arsov26 (разговор) 12:04, 10 март 2023 (CET)[одговори]
 10. - Anja Basovska (разговор) 12:06, 10 март 2023 (CET)[одговори]
 11. - Ana Manasieva (разговор) 12:18, 28 март 2023 (CEST)[одговори]
 12. - Andrea Dimitrova (разговор) 12:23, 28 март 2023 (CEST)[одговори]
 13. - Корисник:Maksim Arsov 333
 14. -