Википедија:Вики Клуб Велес

ВикиПроект
„Вики Клуб“
Wiki Club Veles.svg
Glam Macedonia.svg
Wikipedia-logo-v2.svg

Вики Клуб во Велес започна со својата работа на 18 февруари 2020 година.

 • Термин: по договор со лицето за контакт
 • Место: Локална библиотека „Гоце Делчев“
 • Лице за контакт: Лили Арсова
 • Еднаш месечно ќе се доделуваат награди за најактивните членови.
 • Членувањето е бесплатно

Пријавување на учеснициУреди

Ако сте учесник во овој Вики Клуб, тука додајте го своето име користејќи четири тилди (~~~~)

СписокУреди

 1. - Gdimovska13 (разговор) 12:57, 18 февруари 2020 (CET)
 2. - Anastasija Gjorgjieva (разговор) 12:07, 20 февруари 2020 (CET)
 3. - Petar Barsa(разговор) 12:07, 25 февруари 2020 (CET)
 4. -Gjorgjieva10 (разговор) 17:46, 25 февруари 2020 (CET)
 5. - Vila Rosa(разговор11 ноември 2020 (CET)
 6. - Kostovska (разговор) 10:44, 12 ноември 2020
 7. - Mia Emili, 29 ноември 2020
 8. - Gabii112
 9. - Мартина Ѓорѓиевска
 10. - Iva 5etrovska
 11. - Viktorija Panzova
 12. - Marija Panovska
 13. - Marija Boshevska11
 14. - Cvetanka Naceva
 15. - Mstavrov16 (разговор) 15:32, 10 мај 2022 (CEST)
 16. - Матеј2008г (разговор) 19:35, 18 мај 2022 (CEST)