Википедија:Барања за оценувачки статус/КОРИСНИЧКОИМЕ


Не внесовте корисничко име. Ве молиме вратете се на Википедија:Барања за оценувачки статус/номинации и заменете го „КОРИСНИЧКОИМЕ“ со вашето корисничко име или тоа на лицето кое што сакате да го номинирате. Ви благодариме.