Аџикабул (округ)

Аџикабул (Hacıqabul) е административен округ во Азербејџан.

Аџикабул
Местоположба
|-
Население (1999 ): 57,944
Површина (км2.): 1,640
Тел. код: 0140
Пош. код: AZ2400
Гл. град: Казимамад

ПоврзаноУреди