Алисон Дубоа

Алисон Дубоа (родена на 24 јануари 1972) е писателка и новинарка којашто тврди дека има психички способности да комуницира со мртвите. Според Алисон, таа ги користи своите способности да помага во решавањето на некои злосторства.

Алисон Дубоа

ТВ серијата Медиум е заснована врз нејзиниот живот.

Надворешни врскиУреди