Ѓојѓол (округ)

Местоположба во Азербејџан.


Ѓојѓол (азерски: Göygöl) — округ во Азербејџан.

ПоврзаноУреди


Координати: 40°35′N 46°18′E / 40.583° N; 46.300° E / 40.583; 46.300