Ѓојчај (округ)

округ во Азербејџан

Ѓојчај е административен округ во Азербејџан.

Ѓојчај
Местоположба
Население (2004): 105,318
Површина (km.): 736
Пош. код: 2300
Главен град: Ѓојчај

ПоврзаноУреди