Unapologetic

aлбум на Ријана

Unapologetic е името на седмиот по ред студиски албум од барбадоската поп пејачка Ријана. Премиерата на водечкиот сингл од овој албум, насловен „Diamonds“ била на 26 септември во просториите на iHeartRadio.

Синглови уреди

Песната „Diamonds“ била издадена како водечки сингл од албумот на 27 септември 2012. Песната претставува одделување од претходните песни на Ријана во кои преовладувале помрачни теми.