5 е стриповна антологија на Габриел Ба, Беки Клунан, Фабио Мун, Рафаел Грампа и Василис Лолос.

Овој наслов е добитник на Ајснеровата награда за најдобра антологија во 2008 година.[1][2]

Наводи

уреди
  1. Wickline, Dan (4 октомври 2013). "Grampa Is At The Vodka Again! Absolut Vodka Profiles Rafael Grampa". Bleeding Cool.
  2. Arrant, Chris (12 ноември 2008). " Trucker Turmoil: Rafael Grampa on Mesmo Delivery". Newsarama.