Отвори го главното мени

Шаблон:Инфокутија Хемиски елемент/изотопен распад

|- | {{{mn}}}{{{sym}}} | style="" | {{{na}}} | style="text-align:right;" | {{{hl}}} | {{{dm}}} | {{{de}}} | {{{pn}}}{{{ps}}}

Икона за документација Шаблонска документација[создај]