Информации за глобална сметка

Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Vanished user 624342
  • Зачленет: 13:19, 19 јуни 2009 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 482
  • Број на приврзани сметки: 140
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org10:38, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org10:38, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org22:26, 19 јуни 2009создадена со најавување(?)19
co.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org06:58, 20 октомври 2009создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org13:50, 19 јуни 2009создадена со најавување(?)20
en.wikibooks.org16:53, 1 јули 2009создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org16:53, 1 јули 2009создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org16:53, 1 јули 2009создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org16:53, 1 јули 2009создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org16:53, 1 јули 2009создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org16:53, 1 јули 2009создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org22:20, 21 декември 2009создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org22:27, 19 јуни 2009создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org01:29, 26 декември 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org13:19, 19 јуни 2009нова сметка(?)431
fi.wikibooks.org14:11, 21 август 2009создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org15:14, 19 октомври 2009создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org20:49, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org10:19, 31 август 2009создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org14:12, 21 август 2009создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org10:38, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org14:20, 15 март 2014создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org10:40, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org18:34, 8 декември 2015создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org00:54, 11 август 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org17:34, 23 октомври 2009создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org16:53, 1 јули 2009создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org16:53, 1 јули 2009создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:59, 26 септември 2009создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org19:39, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org20:46, 17 август 2009создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org12:13, 27 септември 2009создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org16:53, 1 јули 2009создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org23:33, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org16:30, 13 јули 2009создадена со најавување(?)6
sw.wikipedia.org10:41, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org10:42, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org10:42, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org10:42, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org10:42, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org10:42, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org19:18, 12 мај 2011создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org10:42, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org10:42, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org10:42, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org10:42, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org10:42, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org10:42, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:58, 13 август 2013создадена со најавување(?)3
yi.wikipedia.org10:42, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org10:42, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org10:39, 29 декември 2009создадена со најавување(?)0