Информации за глобална сметка

Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: David Wadie Fisher-Freberg
  • Зачленет: 10:02, 17 декември 2011 (пред 10 години)
  • Вкупно уредувања: 37.789
  • Број на приврзани сметки: 731
  • Глобална група: Исклучоци од глобални IP-блокови
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org12:19, 7 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org09:08, 14 август 2012создадена со најавување(?)12
af.wikipedia.org12:21, 22 октомври 2012создадена со најавување(?)1
af.wikibooks.org00:57, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org00:58, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org00:57, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org08:06, 26 март 2013создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org09:02, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
am.wikipedia.org09:04, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)0
am.wikiquote.org16:13, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org00:58, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org11:31, 15 септември 2012создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org00:58, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org00:58, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org16:29, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)1
an.wiktionary.org00:58, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org10:22, 30 декември 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org10:21, 30 декември 2011создадена со најавување(?)2
ar.wikibooks.org00:58, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org00:58, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org00:58, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org17:36, 29 декември 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org00:58, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org00:58, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org15:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org16:52, 24 март 2013создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org08:57, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
ast.wiktionary.org00:58, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org11:36, 25 август 2012создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org04:14, 6 јануари 2013создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org00:58, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org00:58, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org08:38, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)2
az.wikibooks.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org14:58, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)1ipblock-exempt
ban.wikisource.org15:18, 8 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org09:02, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org08:53, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
bcl.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org15:01, 18 ноември 2012создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org15:03, 31 октомври 2012создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org08:41, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
be.wikibooks.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org07:25, 26 април 2021создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org15:31, 5 август 2013создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org16:15, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
bg.wikibooks.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org13:07, 27 август 2012создадена со најавување(?)5
bm.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org10:08, 28 декември 2012создадена со најавување(?)1
bn.wikibooks.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org10:08, 28 декември 2012создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org08:46, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org13:54, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org08:50, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org19:27, 24 август 2012создадена со најавување(?)5
bxr.wikipedia.org11:02, 1 септември 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org10:22, 30 декември 2011создадена со најавување(?)2
ca.wikibooks.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org17:55, 4 декември 2012создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org08:46, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org14:52, 2 мај 2013создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org11:16, 17 декември 2011создадена со најавување(?)2.594autopatrolled
co.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org16:12, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
cs.wikibooks.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org00:59, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org09:02, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org08:48, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
cy.wikibooks.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org16:14, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
da.wikibooks.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org12:01, 22 декември 2011создадена со најавување(?)3
de.wikibooks.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org15:48, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org14:52, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org08:39, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)3
el.wikibooks.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org15:34, 22 декември 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org10:15, 18 август 2012создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org10:02, 17 декември 2011нова сметка(?)865extendedconfirmed, ipblock-exempt
en.wikibooks.org14:52, 28 декември 2011создадена со најавување(?)5
en.wikinews.org14:51, 28 декември 2011создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org09:28, 22 декември 2011создадена со најавување(?)3
en.wikisource.org14:52, 28 декември 2011создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org14:52, 28 декември 2011создадена со најавување(?)12
en.wikivoyage.org16:59, 22 ноември 2012создадена со најавување(?)5
en.wiktionary.org14:53, 28 декември 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org16:13, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)4
eo.wikibooks.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org13:41, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)3
es.wikibooks.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org04:14, 6 јануари 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org16:15, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
et.wikibooks.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org02:08, 21 октомври 2012создадена со најавување(?)2
eu.wikibooks.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org01:31, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org10:33, 9 август 2012создадена со најавување(?)2
fa.wikibooks.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org14:50, 29 септември 2015создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org13:24, 14 септември 2012создадена со најавување(?)4
fi.wikibooks.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org15:38, 22 декември 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org01:00, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org18:16, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org15:58, 9 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org01:59, 9 мај 2013создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org16:32, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org09:14, 29 декември 2011создадена со најавување(?)8
fr.wikibooks.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org08:50, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org03:09, 15 август 2012создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org08:57, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
ga.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org12:25, 29 август 2012создадена со најавување(?)2
gl.wikibooks.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org04:52, 10 јули 2018создадена со најавување(?)8
got.wikipedia.org06:22, 7 октомври 2012создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org08:57, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
gu.wikiquote.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org10:26, 18 август 2012создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org17:09, 23 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org03:18, 29 септември 2012создадена со најавување(?)2
he.wikibooks.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org09:34, 2 декември 2012создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org16:15, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
hi.wikibooks.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org16:15, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
hr.wikibooks.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org10:08, 28 декември 2012создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org09:55, 17 август 2012создадена со најавување(?)2
hu.wikibooks.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org08:48, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
hy.wikibooks.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org01:01, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org09:02, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
ia.wikibooks.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org12:41, 17 декември 2011создадена со најавување(?)19.552checkuser, ipblock-exempt, suppress, sysop
id.wikibooks.org14:53, 28 декември 2011создадена со најавување(?)14
id.wikiquote.org13:03, 22 декември 2011создадена со најавување(?)372
id.wikisource.org11:20, 9 септември 2012создадена со најавување(?)4
id.wiktionary.org14:54, 28 декември 2011создадена со најавување(?)8
ie.wikipedia.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org12:43, 20 декември 2011создадена со најавување(?)692
io.wikipedia.org08:54, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org08:50, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
is.wikibooks.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org10:33, 15 јануари 2012создадена со најавување(?)4
it.wikibooks.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:10, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
ja.wikibooks.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org13:01, 22 декември 2011создадена со најавување(?)28
jv.wikisource.org06:07, 5 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org16:33, 1 јануари 2013создадена со најавување(?)2
kaa.wikipedia.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org08:41, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
ka.wikibooks.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org16:13, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
kk.wikibooks.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org15:42, 14 април 2013создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org02:55, 20 јануари 2013создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org09:04, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org01:02, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:12, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
ko.wikibooks.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org08:57, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
ku.wikibooks.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org06:47, 31 март 2013создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org08:57, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org08:38, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org08:50, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org09:34, 2 декември 2012создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org06:47, 31 март 2013создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org08:50, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org23:38, 17 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org17:55, 4 декември 2012создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org16:14, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
lt.wikibooks.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org08:46, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
lv.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org00:08, 16 декември 2020создадена со најавување(?)5
map-bms.wikipedia.org19:27, 24 август 2012создадена со најавување(?)9
mdf.wikipedia.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org08:23, 10 август 2012создадена со најавување(?)1
meta.wikimedia.org12:21, 17 декември 2011создадена со најавување(?)1.359autopatrolled
mg.wikipedia.org08:48, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
mg.wikibooks.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org15:25, 15 март 2013создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org12:13, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)9.733ipblock-exempt, sysop
min.wiktionary.org01:55, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)44
mi.wikipedia.org14:08, 1 февруари 2013создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org08:41, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
mk.wikibooks.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org10:08, 28 декември 2012создадена со најавување(?)1
ml.wikibooks.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org01:03, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org08:48, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
mr.wikibooks.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org16:00, 19 декември 2011создадена со најавување(?)242
ms.wikibooks.org06:31, 7 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org17:27, 13 септември 2012создадена со најавување(?)3
mt.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org06:55, 20 јануари 2013создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org08:50, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
my.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org09:02, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
na.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org18:19, 9 февруари 2013создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org08:57, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
nds.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org08:54, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
ne.wikibooks.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org10:08, 28 декември 2012создадена со најавување(?)1
nia.wikipedia.org07:19, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org11:22, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org04:01, 26 август 2012создадена со најавување(?)6
nl.wikibooks.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org09:08, 3 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org08:37, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)2
nn.wikiquote.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org16:12, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
no.wikibooks.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org18:14, 22 декември 2012создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org10:20, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org16:46, 5 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org08:41, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
oc.wikibooks.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org11:47, 19 април 2013создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org12:31, 9 март 2013создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org12:31, 9 март 2013создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org14:56, 18 декември 2012создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org06:11, 6 јануари 2013создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org16:29, 21 септември 2012создадена со најавување(?)2
pl.wikibooks.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org19:00, 1 јули 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org08:41, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org08:50, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org16:44, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org01:04, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org10:23, 30 декември 2011создадена со најавување(?)4
pt.wikibooks.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org08:57, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org08:53, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org16:12, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
ro.wikibooks.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org00:42, 14 јануари 2012создадена со најавување(?)6
ru.wikibooks.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org11:51, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org15:34, 30 август 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org08:54, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org09:04, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org05:50, 24 декември 2012создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org08:40, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
sh.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org11:58, 22 декември 2011создадена со најавување(?)2
simple.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org12:41, 7 септември 2012создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org16:13, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)3
sk.wikibooks.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org16:15, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
sl.wikibooks.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org01:59, 9 мај 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikisource.org13:38, 19 октомври 2012создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org01:05, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org14:52, 28 декември 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org08:46, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
sq.wikibooks.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org13:04, 22 декември 2011создадена со најавување(?)2
sr.wikibooks.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org00:29, 10 август 2012создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org10:40, 12 август 2012создадена со најавување(?)10
su.wikibooks.org00:51, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org05:12, 17 март 2013создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org09:28, 23 декември 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org09:55, 17 август 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikibooks.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org08:54, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
sw.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org19:15, 12 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org08:42, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
ta.wikibooks.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org01:08, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org15:36, 5 август 2013создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org15:36, 5 август 2013создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org14:47, 27 август 2012создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org08:42, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
te.wikibooks.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org06:39, 28 декември 2012создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org13:16, 27 август 2012создадена со најавување(?)1
th.wikibooks.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)1
ti.wikipedia.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org11:21, 7 октомври 2012создадена со најавување(?)1
tl.wikibooks.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org18:25, 14 декември 2012создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org10:23, 30 декември 2011создадена со најавување(?)3
tr.wikibooks.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org17:16, 19 април 2013создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org09:48, 29 август 2012создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org01:06, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org08:06, 26 март 2013создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org15:35, 22 декември 2013создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org12:36, 6 март 2022создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:11, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
uk.wikibooks.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org08:54, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
ur.wikibooks.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org08:40, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)2
uz.wikibooks.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org15:34, 5 август 2013создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org02:13, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org04:46, 30 март 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org13:16, 27 август 2012создадена со најавување(?)4
vi.wikibooks.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org15:35, 22 декември 2013создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org16:15, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)2
vo.wiktionary.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org19:01, 1 септември 2012создадена со најавување(?)2
wa.wikipedia.org09:04, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:28, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)2.012
wikimania2013.wikimedia.org07:25, 26 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org13:20, 14 декември 2013создадена со најавување(?)3
wikimania2015.wikimedia.org08:51, 20 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org18:49, 20 септември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org14:54, 22 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org17:43, 23 март 2019создадена со најавување(?)5
wo.wikipedia.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org14:58, 18 декември 2012создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org08:50, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
za.wikipedia.org01:18, 21 април 2013создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org10:13, 28 декември 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org08:57, 12 јануари 2013создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org11:51, 15 август 2012создадена со најавување(?)3
zh.wikibooks.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org14:51, 29 септември 2015создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org01:07, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0