Најмногу превметнати страници

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 12:33, 25 јуни 2024 г. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Предлошка:Td‏‎ (се користи на 116.081 страница)
 2. Предлошка:Разговорна страница‏‎ (се користи на 116.079 страници)
 3. Модул:Yesno‏‎ (се користи на 115.157 страници)
 4. Модул:Arguments‏‎ (се користи на 113.698 страници)
 5. Модул:Check for unknown parameters‏‎ (се користи на 107.267 страници)
 6. Предлошка:Главен-друг‏‎ (се користи на 101.325 страници)
 7. Модул:Navbar‏‎ (се користи на 94.122 страници)
 8. Предлошка:Наводи‏‎ (се користи на 91.867 страници)
 9. Модул:Citation/CS1/Configuration‏‎ (се користи на 79.100 страници)
 10. Модул:Navbox‏‎ (се користи на 67.812 страници)
 11. Модул:Citation/CS1/styles.css‏‎ (се користи на 63.705 страници)
 12. Модул:Citation/CS1/COinS‏‎ (се користи на 63.699 страници)
 13. Модул:Citation/CS1‏‎ (се користи на 63.699 страници)
 14. Модул:Citation/CS1/Whitelist‏‎ (се користи на 63.699 страници)
 15. Модул:Citation/CS1/Utilities‏‎ (се користи на 63.699 страници)
 16. Модул:Citation/CS1/Identifiers‏‎ (се користи на 63.699 страници)
 17. Модул:Citation/CS1/Date validation‏‎ (се користи на 63.699 страници)
 18. Модул:Side box‏‎ (се користи на 61.680 страници)
 19. Предлошка:Страничник‏‎ (се користи на 61.521 страница)
 20. Предлошка:Side box‏‎ (се користи на 61.508 страници)
 21. Предлошка:Братски проект‏‎ (се користи на 61.417 страници)
 22. Предлошка:Sister project‏‎ (се користи на 61.061 страница)
 23. Предлошка:Ризница‏‎ (се користи на 60.917 страници)
 24. Предлошка:Ризница-врска‏‎ (се користи на 59.564 страници)
 25. Предлошка:Навкутија‏‎ (се користи на 53.886 страници)
 26. Предлошка:Предлошка-друго‏‎ (се користи на 53.399 страници)
 27. Предлошка:СЗР‏‎ (се користи на 49.621 страница)
 28. Предлошка:Наведена мрежна страница‏‎ (се користи на 48.074 страници)
 29. Предлошка:Navbox‏‎ (се користи на 45.492 страници)
 30. Модул:InfoboxImage‏‎ (се користи на 42.779 страници)
 31. Модул:No globals‏‎ (се користи на 40.294 страници)
 32. Предлошка:Инфокутија‏‎ (се користи на 39.406 страници)
 33. Модул:Infobox‏‎ (се користи на 39.406 страници)
 34. Предлошка:Страница за разговор‏‎ (се користи на 36.878 страници)
 35. Предлошка:Рв‏‎ (се користи на 36.268 страници)
 36. Модул:Math‏‎ (се користи на 35.785 страници)
 37. Модул:Namespace detect/data‏‎ (се користи на 32.059 страници)
 38. Модул:Namespace detect/config‏‎ (се користи на 32.059 страници)
 39. Модул:Namespace detect‏‎ (се користи на 31.004 страници)
 40. Предлошка:Namespace detect‏‎ (се користи на 30.963 страници)
 41. Модул:Coordinates‏‎ (се користи на 30.880 страници)
 42. Предлошка:Coord‏‎ (се користи на 30.423 страници)
 43. Модул:Coordinates/styles.css‏‎ (се користи на 30.415 страници)
 44. Предлошка:Сзр‏‎ (се користи на 29.646 страници)
 45. Предлошка:Јаз‏‎ (се користи на 28.181 страница)
 46. Предлошка:If pagename‏‎ (се користи на 28.028 страници)
 47. Предлошка:Категоризатор/црн список‏‎ (се користи на 28.023 страници)
 48. Предлошка:Категоризатор‏‎ (се користи на 28.022 страници)
 49. Предлошка:Категоризатор/бројчено‏‎ (се користи на 28.019 страници)
 50. Предлошка:Јазична икона‏‎ (се користи на 27.723 страници)

Погледајте (претходни 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).