Egmontbot

Членува од 25 јануари 2010
Одземени 64 бајти ,  пред 10 години
{{bot}}
(Ја заменувам страницата со 'Interwiki Bot candidate, used only for interwikis Operator: m:User:Egmontaz')
({{bot}})
 
{{bot|Egmontaz}}
Interwiki Bot candidate, used only for interwikis
 
Operator: [[m:User:Egmontaz]]
73

уредувања