Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Ojovemlouco“

Stryn ја премести страницата Разговор со корисник:Ojovemlouco на Разговор со корисник:Degoiabeira: Автоматски преместена страницата при преимену...
(Stryn ја премести страницата Разговор со корисник:Ojovemlouco на Разговор со корисник:Degoiabeira: Автоматски преместена страницата при преимену...)
 
(нема разлика)
106

уредувања