Mefo110

Членува од 26 октомври 2015
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
| ISBN 0-7637-0460-1 =
| url = http:? //books.google.com/ id = B8K_ym9rS6UC & стр PA1047 =}} [http://books.google.be/books?id=B8K_ym9rS6UC&pg=PA1047 Глава 38 §38.2, стр. 1046,1047]
</ ref>
<ref> {{ цитат
| title = принципи на физиката : А анализа базирана на текст , четврто издание
25

уредувања