Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Tovk909“

Stryn ја премести страницата Разговор со корисник:Tovk909 на Разговор со корисник:Potatius: Автоматски преместена страницата при преименување...
(Stryn ја премести страницата Разговор со корисник:Tovk909 на Разговор со корисник:Potatius: Автоматски преместена страницата при преименување...)
(нема разлика)
106

уредувања