Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Mecanicul“

Stryn ја премести страницата Разговор со корисник:Mecanicul на Разговор со корисник:Marius Bobleagă: Автоматски преместена страницата при преимен...
(Stryn ја премести страницата Разговор со корисник:Mecanicul на Разговор со корисник:Marius Bobleagă: Автоматски преместена страницата при преимен...)
 
(нема разлика)
106

уредувања