Разлика помеѓу преработките на „Гватемала“

Одземени 12 бајти ,  пред 6 години
нема опис на уредувањето
<li>[[Ескуинтла (департман)|Ескуинтла]]
<li>[[Гватемала (департман)|Гватемала]]
<li>[[ХуехуетенангоУеуетенанго (департман)|ХуехуетенангоУеуетенанго]]
<li>[[Изабал (департман)|Изабал]]
<li>[[Халапа (департман)|Халапа]]
<li>[[Хутиапа (департман)|Хутијапа]]
<li>[[Кецалтенанго (департман)|Кецалтенанго]]
<li>[[РеталхулеуРеталулеу (департман)|РеталхулеуРеталулеу]]
<li>[[Сакатепекез (департман)|Сакатепекез]]
<li>[[Сан Маркос (департман)|Сан Маркос]]
19

уредувања