Разлика помеѓу преработките на „Струјно коло“

Додадени 4 бајти ,  пред 7 години
Вметнав елкторомотор кој направил
(Вметнав елкторомотор кој направил)
{{Никулец од областа на електрониката}}
 
[категорија[Категорија:Електрични кола|Електрични кола]]
[[Категорија:Електроинженерство]]
 
Електромотор
 
[[Категорија:елктромоторот го создала Антонела Костова. Главен помошнки на Антонела е Андреј Доневски. А пак на Андреј е Леон Амедов]]
 
[[Категорија:Електромотор]]
Електромоторот го создале Антонела Костова од Штип, Андреј Доневски од с.Ерџелија, Дејан Псалтиров од Пробиштип, Ивана ДОнева од Штип
Анонимен корисник