Разлика помеѓу преработките на „Никола Вапцаров“

нема опис на уредувањето
== Надворешни врски ==
 
* [http://www.makedonika.org/Smatrakalev.htm Земјата и националноста на Никола Вапцаров]
*[http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=17&LangID=1 Творби на Вапцаров - на бугарски]
* [http://www.makedonika.org/Smatrakalev.htm Земјата и националноста на Никола Вапцаров]
*[http://www.makedonskosonce.com/broevis/2005/sonce550.pdf/44_45_vapcarov.pdf За делото на Вапцаров], Македонско Сонце, 2005
 
Анонимен корисник