Разлика помеѓу преработките на „Свети Кирил и Методиј“

Откажано уредување 2124181 од (77.28.67.84 | Разговор)
(Откажано уредување 2124181 од (77.28.67.84 | Разговор))
File:Памятник Кириллу и Мефодию.jpg|Споменик во [[Мурманск]], Русија
File:Ciril Metod Ohrid.jpg|Споменик во [[Охрид]], Македонија
File:Dřevohostice - socha Cyrila a Metoděje.JPG|Споменик во [[Држевохостице]], DAAAЧешка
File:Cyril and methodius in Odessa.JPG|Споменик во [[Одеса]], Украина
File:Cyril-and-Methodius.JPG|Споменик во [[Москва]], Русија
60

уредувања