Разговор:Список на владетели на Бугарија: Разлика помеѓу преработките

Избришана содржина Додадена содржина
Pakko (разговор | придонеси)
Pakko (разговор | придонеси)
Ред 27:
::Ти не ме разбираш май, май... тук не става въпрос за твойта "македонска чест и гордост", а за цивилизовани принципи... Вместо да се опиташ да неутрализираш статията ти бързаш да я изтриеш, защото н не ти отърва... Погледни ВНИМАТЕЛНО статрията за македонския език и за македонците и ВИЖ и ПРОЧЕТИ, че в тези статии сме изложили и ВАШАТА версия... Тоест в нашето уики спаваме стандартите на википедията и сме ТОЛЕРАНТНИ спрямо другата гледна точка. Научи се на това и после ми говори, ясен ли съм? Виж какви призиви има в нашето уики към онези български патриоти, които кате тебе бързат да заклеймяват, да обявяват някого за пропагандисти, ТАТАРИ??!!! и да изливат всичките си комплекси накуп върху горката статия... Къде я има тая толерантност в македонското уики???!!!
 
'''Преди да пробвате да разрушите страницата, успокойте вълнението си и внимателно прочетете текста. Тази статия представя фактите напълно коректно и безпристрастно, без да взима страна и е добър пример за неутрална гледна точка, основно правило за енциклопедията. Ако желаете да обсъдите съдържанието на статията с цел нейното подобряване, използвайте тази дискусионна страница. Зачестилите прояви на вандализъм могат да ни принудят да защитим тази страница за редактиране, което би било жалко, както и моментално да блокираме достъпа на нарушителите!''' --[[Корисник:Pakko|Pakko]] 19:47, 28 септември 2007 (UTC)
 
Зачестилите прояви на вандализъм могат да ни принудят да защитим тази страница за редактиране, което би било жалко, както и моментално да блокираме достъпа на нарушителите!''' --[[Корисник:Pakko|Pakko]] 19:47, 28 септември 2007 (UTC)
Назад на страницата „Список на владетели на Бугарија“.