Разлика помеѓу преработките на „Ден на вљубените“

(Создадена страница со: == '''Денот на вљубените''' == Свети Валентин(најчесто и Денот на вљубените)е годишна про...)
 
<gallery>
<gallery>
Податотека: [[Слика:Esther_Howland_1850.jpg‎ (299 × 406 pixels, file size: 210 KB, MIME type: image/jpeg).png|рамка|]]
Податотека:file size: 124 KB, MIME type: image/jpeg)
</gallery>
<gallery>
Податотека:Comic_Valentine.JPG‎ (270 × 400 pixels, file size: 26 KB, MIME type: image/jpeg)
Податотека:(453 × 640 pixels, file size: 186 KB, MIME type: image/jpeg)
</gallery>
Податотека:Valentine_Seascape_1900.JPG‎ (405 × 573 pixels, file size: 54 KB, MIME type: image/jpeg)
Податотека:701 × 865 pixels, file size: 79 KB, MIME type: image/jpeg)
 
</gallery>
===='''Разгледници,„поп-апс“ и механички картички,околу 1900-1930'''====
 
Анонимен корисник