Разлика помеѓу преработките на „Виртуелна приватна мрежа“

• Нивото на безбедност што е предвидено.
 
==Безбедносни механизми==
='''БЕЗБЕДНОСНИ МЕХАНИЗМИ:'''=
 
Безбедната VPN користи криптографски протоколи на пристап за да обезбеди доверливост, овозможувајки на испракачот проверка за блокирање на лажен идентитет и да обезбеди интегритет на порака.
41

уредување