Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Војдан Чернодрински“

==Jазикот==
''"Корица на оригиналната верзија на драмата „Македонска крвава свадба“ на македонски јазик."''
На корицата jасно пишува дека станува збор за "Македонски говор" - напишано черно на бело со преубавата Македонска буква "Ъ" ! :| )
 
==Псевдонимот==
Анонимен корисник