Синот божји (албум)

Синот божји — албум на македонската поп-ѕвезда Тоше Проески. Албумот е издаден од Авалон продукција.

Омотот на албумот Синот божји

Список на песни уреди

  1. Синот божји
  2. Немир
  3. Ноќна игра
  4. Во коси да ти спијам
  5. Казна моја си ти
  6. Излажи ме уште еднаш
  7. Илузија
  8. Солзи прават златен прстен
  9. Тајно моја

Издавачи уреди