Разговор со корисник:Пример/Архива 1

Ова е архива на минати разговори. Не ја менувајте содржината на оваа страница. Ако сакате да почнете нов разговор или да разговарате за стара тема, ве молиме обратете се на сегашната разговорна страница.
Архива 1

Стара порака 1 уреди

здраво

Стара порака 2 уреди

здраво

Стара порака 3 уреди

здраво

Стара порака 4 уреди

 

Стара порака 5 уреди

здраво

Назад на корисничката страница на „Пример/Архива 1“.