Разговор за предлошка:Народ-никулец

Не сум сигурен за сликичкава (а ни за текстот). Ако има некој подобра идеја, молам нека ја смени. Поречанец A? 17:31, 5 октомври 2007 (UTC)

Назад на страницата „Народ-никулец“.