Разговор за Википедија:Проверливост

Тековни разговори

ៗៗ♥95.180.135.252 (разговор) 18:00, 30 декември 2010 (CET)

ДекамеронУреди

декамерон е најинтересната книга за средно образование во неа се расказува многу итрини и надитрувајне и лудори со се прават на нивна или на тујџа сметка и препорацливо е декој да е проциа од Џовани Бокачо == Надворешни врски

Назад на проектната страница „Проверливост“.