Разговор за Википедија:Прирачник за стилот

Податоците се изворни и веродостојни,земени од веб страна www.kabbalah.info и преведена на македонската страна www.kabbalah.info/mk според стандарди кои ги следат 26 земји во светот...Не ми е јасно зошто информациите (посебна стран за Бнеи Барух е избришана ?Истата ја има на руски ,англиски,италјански ,германски ,хебрејски на Википедиа.Поздрав

Започнете разговор за Википедија:Прирачник за стилот

Започни разговор
Назад на проектната страница „Прирачник за стилот“.