Разговор:Хип хоп

Тековни разговори

Не се пишува Хип-Хоп него Хип хоп... пролистај низ другите википедии ќе видиш... кај се чуо и видело Хип-Хоп со црта да е...--tha Ca$per 17:19, 15 декември 2006 (UTC)

мајтап прајш?Уреди

мајтапс прајш бе? :) види ги другите интервики, не ќе го премествав јас за џабе ова :) ако мислиш дека не треба, ќе го вратам (врати го ти ако не)

  guitardemon666   муабет   guitardemon666  

Не се карајте за џабе, само ставете пренасочувања од сите „проблематични“ страници. Значи, нека стои Хип-хоп, ама нека има пренасочување од Хип хоп, Хип Хоп и Хип-Хоп кон Хип-хоп. --Милош 18:41, 15 декември 2006 (UTC)
нема више карање, i learned my lesson... него не си ти отсутен од википедија? :)
Назад на страницата „Хип хоп“.