Предлошка:ЈазикИме

(Пренасочено од Предлошка:Language with name)

[[{{{2}}} јазик|{{{2}}}]]: {{{3}}}

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]
Оваа предложна документација е превметната од Предлошка:ЈазикИме/doc [уреди]

Оваа предлошка е превметната во предлошките од типот lang-xx (како {{lang-en}} итн.); не треба да се користи непосредно.