Предлошка:Ethnologue

Ethnologue на Ethnologue (англиски)

УпотребаУреди

{{Ethnologue
|code=
|label=
}}

Параметарот „label“ е незадолжителен. Ако го изоставите, ќе се прикажува името на страницата.