Предлошка:Потребна е слика на филмот

(Пренасочено од Предлошка:Ф слика)
Потребна е слика На оваа статија ѝ е потребна слика, по можност слободна или со праведна употреба на авторските права. Сликите без лиценца и без опис за изворот и праведната употреба ќе бидат отстранети. Сликата најчесто стои во соодветната инфокутија на филмот.

УпатствоУреди

Ставете го овој шаблон на страницата за разговор на филмските статии кои имаат потреба од слика. За да го додадете шаблонот, користете {{Шаблон:Потребна е слика на филмот}} или {{ф_слика}}.