Предлошка:Потребен е продукциски поднаслов

(Пренасочено од Предлошка:Ф продукција)
Потребна е продукциска секција На оваа статија ѝ е потребна секција за продукцијата на филмот, „зад кулисни“ детали, информации за актерите и за филмската екипа, за кастинг процесот, процесот на снимање и сл., или веќе постоечките информации треба да се прошират .

УпатствоУреди

Ставете го овој шаблон на страницата за разговор на филмските статии кои имаат потреба од информации за продукциските аспекти на филмот. За да го додадете шаблонот, користете {{Шаблон:Потребна е продукциска секција}} или {{ф_продукција}}.