Предлошка:Фудбалска формација 3-4-3{{{голман}}}
{{{одбрана1}}}

{{{одбрана2}}}

{{{одбрана3}}}
{{{средина1}}}{{{средина2}}}{{{средина3}}}{{{средина4}}}{{{напад1}}}{{{напад2}}}{{{напад3}}}