Предлошка:Спојување

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба Уреди

{{спојување|НАСЛОВ НА ДРУГАТА СТАТИЈА}}

Ова ја става страницата во категоријата за одржување: Категорија:Статии за спојување.