Предлошка:Слика сираче

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Оваа предлошка за одржување е дел од проектот Википедија, не од енциклопедијата. Се користи за автоматски да се додаваат слики во Категорија:Слики-сирачиња.

Предлошкава не е за слики за праведна употреба. Видете Предлошка:Сирачиња за праведна употреба (незаменети) и Предлошка:Сирачиња за праведна употреба (заменети) за слики за праведна употреба.