Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба уреди

{{сзб|причина=|ден=|месец=|година=}}

  • Ако не внесете причина, ќе се испише Не беше наведена причина за бришење.
  • Ако не внесете ден и месец, ќе се испише дека била означена за бришење на непознат ден, непознат месец. Во полето месец, внесете го името на месецот!
  • Ако не внесете година, автоматски ќе се испише сегашната година.