Предлошка:Само во печат

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба уреди

Оваа предлошка е наменета за вклучување на делови од страница (или предлошка) само во печатени верзии.

Пример уреди

{{само во печат|текст за приказ}}

{{само во печат|1=текст за приказ кој користи знак „=“}}

Поврзано уреди