Предлошка:СИЕ Пролет 2017

Икона за документација Документација за предлошка

Предлошкава се става во страници за разговор на создадените статии вака:

{{СИЕ Пролет 2017 |корисник= име |тема= Сообраќај |тема2= Жени |тема3= Наука |земја= Бугарија |земја2= Полска |земја3= Естонија}}