Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба уреди

Оваа предлошка се употребува кога има потреба да се назначи дека на статијата или пасусот е потребен превод на стандарден македонски јазик.

Тоа ги става страниците во Категорија:Статии за преведување.