Предлошка:Потребно е резиме на филмот

Уредување На оваа статија ѝ е потребно резиме на приказната, или присутното резиме треба да се зголеми.

Упатство уреди

Ставете ја оваа предлошка на страницата за разговор на филмските статии кои имаат потреба од резиме/синопсис на приказната. За да ја додадете предлошката, користете {{ф_резиме}} или {{ф_синопсис}}.