Предлошка:Потребна е слика на филмот

Потребна е слика На оваа статија ѝ е потребна слика, по можност слободна или со праведна употреба на авторските права. Сликите без лиценца и без опис за изворот и праведната употреба ќе бидат отстранети. Сликата најчесто стои во соодветната инфокутија на филмот.

УпатствоУреди

Ставете ја оваа предлошка на страницата за разговор на филмските статии кои имаат потреба од слика. За да ја додадете предлошката, користете {{Предлошка:Потребна е слика на филмот}} или {{ф_слика}}.