1. REDIRECT Шаблон:Шаблонски документ гледан директно

КористењеУреди

{{панорама|име|големина|опис}}

ПримериУреди

Забележете ја разликата во рамките на сликите.

Со описУреди

{{панорама|Moonarie.jpg|1024п|Панорама}}
Панорама

Без описУреди

{{панорама|Moonarie.jpg|1024п}}